Isän ja pyhän ja EU.n nimeen

Ortodoksipappi isä Mitro Repo on myös ehdolla EU-vaaleissa. Kuulemma kaikki puolueet  ovat häntä ehdolle pyytäneet.  Näkäöjään se on niin, että mitä enemmin olet TV.ssä esillä viiniä lipittämässä taikka missikisoja juontamassa, olet täysipätevä EU parlamenttiin.  Puolueet syövät omaa uskottavuuttaan haalimalla ehkokkaikisi julkisuushenkilöitä oikein kilpajuoksulla, miettimättä kuinka osaavasti ja tarmokkaasti he voivat ajaa isänmaanasiaa EU-parlamentissa, jos tulevat valituksi. Toki Mitro ei ole pahimmasta päästä, mutta varmaan ortodoksipiireissä hänen juksisuuskipeyttään hiukan kummastellaan, tai oikeasti on jo kummasteltu pidempään. Epäilen, että Keskustapuolueen piirissä on myös monia, jotka eivät katso hyvällä ”naissuhteessa” elävän J.Korhosen ehdokkuutta heidän rivissään, siinäkin haetaan kylmästi ehdokkaan saamalla julkisuudella ääniä, ei juuri mitään muuta.  Tavallaan näitä ”julkkiksia” hyväksikäytetään ”sähköjäniksinä”, mutta eihän kukaan heitä ole siihen pakottanut. Epäilen, että tällämenolla äänestysporsentti EU-vaaleissa jää todella alas ja Soini korjaa suurimman vaalivoiton EU vastaisuudellaan.  Sekin on hyvä kysmys, mitä järkeä on valita kiivas EU-vastustaja  EU-parlamenttiin, mutta kansa on vain sellaista, että kiusa se on pienikin kiusa. Toki sillä halutaan osoittaa varmaan myös sitä, että me kansana ei haluta alistua kaikenlaiselle EU-hömpälle jota jotkut naurettavat direktiivit ovat kieltämättä olleet.   Parasta EU.ssa mukana ololle on varmaan se, että se on tuonnut vakautta ja turvallisuuspoliittista turvaa, taika ainakin sellaisen tunnetta, mutta on paljon sellaistakin, mistä ei olisi ollut väliksi. Jos n. 50% jättää äänestämättä EU-vaaleissa, ei se tarkoita sitä, että he kaikki vastustavat EU.ta, mutta tarkoittaa sitä, että EU ei heitä suuresti innosta evätkä nämä ”julkimoehdokkaat” senkään vertaa.

Kommentti artikkeliin “Isän ja pyhän ja EU.n nimeen”
  1. avatar natalia sanoo:

    Olen samaa mieltä. Isä Mitro voisi hoitaa omia asioitansa ortodoksi uskonnon hyväksi.

Jätä kommentti

css.php